CAT | CAST

BENVINGUTS

La història d'aquesta Farmàcia comença als inicis del 1900 al carrer Mendizábal (actual carrer Espirall) de Sabadell, amb Josep Costa Codina com a titular. Anys més tard, és substituït pel seu fill Lluís Costa Vivé, que trasllada la farmàcia al número 209 de la Rambla. Actualment, la Farmàcia està situada al número 235 de la mateixa Rambla, i la dirigeixen Marta Costa i Joan Vinyes (filla i gendre de Lluís Costa Vivé), aquest últim és l’actual titular.

La tercera generació d’aquesta farmàcia juntament amb tots els professionals que hi treballem ens esforcem dia darrera dia per seguir millorant i oferint el millor servei als nostres clients.

Som un equip de professionals sanitaris especialitzats i diplomats en els diferents camps de la Farmàcia com: atenció farmacèutica, formulació magistral, homeopatia, sals de Schüssler, naturopatia, flors de Bach, aromateràpia i oligoteràpia, dietètica i nutrició, dermofarmàcia, estètica, higiene, atenció infantil, salut bucodental, ortopèdia, entre d’altres.

 

 

Farmàcia Vinyes Costa

Rambla, 235

Tel. 93 725 59 00

Fax. 93 727 66 81

08202 Sabadell

http://www.farmaciavinyescosta.com/

 

Icona Catsalut respon. Accesos a canales de salud donde encontrarás más información sobre salud. CatSalut, CAP, Canal Salut icona canal salut

Acceso administrador  - Realizado por amc gestión